Thomas Vesterlund är en av vår senaste stjärna och har nu varit hos oss i ett par veckor.

Beskrivning av rollen:
En av våra tidigare systemtekniker, Philip Bloom, har fått möjligheten att prova på ett nytt uppdrag åt TRV och därför behöver hans roll ersättas. Thomas kommer att fokusera på Trafikverkets videoövervakningssystemet som finns ute på våra vägar, tunnlar och broar.

Citat från Thomas:
– ”Det känns väldigt spännande att börja på Questate. Delvis ska det bli kul jobba med lite andra saker än jag har gjort tidigare, och det ska bli kul att jobba lite mer riktat och kunna fördjupa kunskaperna inom ett område. Jag kom i kontakt med Questate via Philip Bloom som jag har arbetat ihop med på Jollyroom tidigare, och det känns kul att få jobba ihop med honom igen.”

Kort beskrivning av tidigare arbetsplats/erfarenhet:
Thomas har tidigare jobbat mer generellt inom IT, både som intern IT och konsult. Då har han jobbat med allt ifrån användarsupport till nätverk, serverdrift och molntjänster.

Citat från VD:
– Vi fick Thomas namn rekommenderat för oss när platsannonsen för en ersättare till Philip kom ut. Thomas har ett tydligt driv, vilja att lära sig och är väldigt datakunnig vilket kommer att bli en stor fördel för honom när han sätter sig in i sina nya arbetsuppgifter. Det är endast ett fåtal personer i Sverige som känner till det system som Thomas skall arbeta i, vilket gör att när gruppen behöver expandera, eller ersätta någon, söker vi efter en person med genuint dataintresse och vilja att lära sig något helt nytt. Thomas har visat att han har just de egenskaperna och det skall bli väldigt roligt att få följa hans introduktion och resa inom konsultbranschen, säger Kristin Tubbero, VD på Questate AB.

Kontaktuppgifter:
Thomas Vesterlund
0733 – 31 25 94
thomas.vesterlund@qsab.se

#Questate #systemtekniker #nätverkstekniker