Semestern närmar sig med stormsteg och det vill vi på QS fira med att meddela er alla att vi rekryterat Johan Linnér till oss.

Beskrivning av rollen:
Johan kommer med sin tekniska erfarenhet, från embedded mjuk- och hårdvara, bli ett tillskott för Trafikverket i rollen som stöd för utveckling och testning av tekniska system. Allt i vår vardag blir mer och mer tekniskt och såväl våra system som tar hand om våra vägar och byggnader.

Citat från Johan:
-”Det känns spännande att börja jobba på Questate. Jag kommer fortfarande att arbeta tekniskt men med lite annat än det jag tidigare gjort och det tycker jag skall bli roligt och utmanande”.

Tidigare erfarenheter:
Johan har tidigare arbetat med embedded mjuk- och hårdvara, både som utvecklare och testare, men även en del SCADA och PLC programmering. QS har flertalet person som på något sätt arbetar med just SCADA och PLC vilket stärker upp teamet ytterligare.

Citat från VD:
– ”Jag lärde känna Johan för många år sedan då vi arbetade tillsammans på en tidigare arbetsplats, Danaher Motion, som utvecklar system för självkörande truckar. När nu möjligheten kom att rekrytera Johan tvekade jag inte en sekund då han är väldigt tekniskt kunnig, hungrig på att lära sig nya saker samt har en härlig personlighet som passar QS. Det skall bli väldigt roligt att få ha honom som kollega igen”, säger Kristin Tubbero, VD på Questate AB.

Kontaktuppgifter:
Johan Linnér
0707 – 29 14 84
johan.linner@qsab.se

#Questate #projektledare #byggledare #embedded #Trafikverket