Questate söker en drivande och tekniksökande Systemtekniker!
Har du ett genuint intresse för IT och vill ha varierande och spännande arbetsuppgifter? Vi söker en systemtekniker som vill vara med och förvalta Trafikverkets system för vägtrafikövervakning, syftande till ökad säkerhet och ökad framkomlighet på deras vägar.

Vem är du
Vi söker dig som har minst 2 års arbetslivserfarenhet som systemtekniker och som har viljan att utvecklas, är engagerad och har en stor nyfikenhet på framtidens teknik. Som person behöver du vara social och serviceinriktad, har lätt för att kommunicera och ser gemenskapen och samarbetet med kollegor och kunder som en självklarhet. Du behöver även vara stresstålig och analytisk, med en stor förmåga att kunna prioritera i ditt arbete.

Om rollen
Du kommer att vara anställd på Questate som systemtekniker, men kommer att arbeta till 100% som konsult åt Trafikverket. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att arbeta med drift och support av Trafikverkets mjukvaruplattform samt underhåll av servrar och applikationer i deras interna IT-miljö. Arbetsuppgifterna inkluderar även driftsättning av nationellt utplacerade kameror och servrar placerade i och runt Trafikverkets vägar, tunnlar och broar.

Vi vill att du som söker ska ha:

  • minst två års erfarenhet av arbete med IP-baserade nätverk.
  • minst två års erfarenhet av arbeten med brandväggar, switchar, routrar och VLAN.
  • minst två års erfarenhet av arbete med administration, konfiguration, felsökning, installation, uppgradering av IT-system.
  • god förmåga för att kunna tillgodogöra sig information och utbildning på engelska.
  • strukturerad och noggrann ådra.
  • om möjligt erfarenhet av att arbeta med videosystem.
  • B-körkort.

Till en början kommer du att fördela din tid mellan Trafikverkets kontor och vårt konsultkontor. På sikt finns möjlighet att arbeta ett par dagar per vecka hemma. Ibland förekommer det platsbesök hos Trafikverkets anläggningar på annan ort, och därför förekommer det kortare resor i tjänsten.

Säkerhetsklassning av rollen kan eventuellt bli aktuellt.

Start: Omgående, Placering: Göteborg

Om Questate
Questate är ett familjärt växande konsultbolag som erbjuder konsulttjänster inom Projektledning, byggledning, entreprenadjuridik samt vårt senaste segment – Systemtekniker. Kontoret ligger i företagsparken ”Sankt Jörgen Park” på centrala Hisingen i Göteborg, precis i anslutning till härliga motionsspår, sport- och spaanläggning, golfklubb, restauranger etc…

Är du aktiv och gillar att röra på dig, då skall du utnyttja det maxade Friskvårdsbidraget vi ger till alla våra konsulter. Friskvårdsbidraget kan du använda på den närliggande träningsanläggningen där vi erhåller rabatterat pris, eller kanske för att betala massören som kommer till oss på kontoret var 6:e vecka. Vi erbjuder även privat sjukvårdsförsäkring till alla konsulter. Självklart betalar vi även in pension, föräldralön etc.

Kommer du med bil till oss parkerar du gratis precis utanför dörren, annars tar 17-bussen dig hela vägen från/in till stan och stannar bara 100 meter från kontoret.

Vi arbetar mot att få en härlig mix av kön, etnicitet och erfarenhet.

Ansökan
Vad sägs, vill du vara med på vår resa och bli en del av vårt team?
Skicka ditt CV och personliga brev till oss där du talar om varför just du passar så bra in i vår verksamhet. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Ansök till: jobb@qsab.se.

Vid ansökan var god ange referens: Systemtekniker

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD Kristin Tubbero på
kristin.tubbero@qsab.se eller 0700 – 377 446.

Välkommen med din ansökan!