Snart är det dags att njuta av lediga dagar och av de ljusa sommarkvällarna! Värmen har vi fått njuta av i flera veckor nu och temperaturen i våra vatten börjar bli behaglig. Men innan ledigheten drar i gång på allvar vill vi på Questate berätta kort vad vi har gjort under våren samt tacka Dig som på något sätt har en relation till oss.

Vi har haft en intensiv och spännande resa under våren. Vår utveckling och tillväxtresa går fort framåt och det känns verkligen som att första halvåret av 2023 lägger en fin grund för fortsatt positiv utveckling.

Vi har välkomnat 4st nya medarbetare som stärkt upp våra projekt-/byggledarteam inom följande områden:
• Belysning (Mårten Olofsgård)
• Betong (Daniel Johansson)
• Systemtekniker (Thomas Vesterlund)
• Tekniskt systemstöd (Johan Linnér)

Vi har även under en 10 – veckors period haft förstärkning av en LIA-praktikant, Emil Skärberg, som har gått bredvid en av våra bygg-/projektledare. Om allt rullar på som planerat så kommer förhoppningsvis Emil tillbaka till oss även nästa LIA-period.

På projektfronten har vi blivit tilldelade nya kundprojekt, kommit in som underkonsult i några andra projekt samt fått förtroendet att få optioner utlösta i flertalet projekt.

Att växa från litet bolag till lite större bolag kräver att dokumentation och processer följer med. Vi har därför under våren arbetat med en HR-konsult som stöttat oss och hjälpt oss i processen att uppdatera våra dokument och arbetssätt.

Som många av er vet så flyttade vi vårt kontor under senhösten 2022. Vi har nu under våren färdigställt våra nya kontorslokaler på Grimboåsen 6 som ligger i företagsparken Gårda Johan som även omger spahotellet St Jörgen Park hotell. Vi trivs som fina fisken i de nya lokalerna och det gör även våra fiskar i akvariet. För bara ett par dagar sedan har ett fiskpar lagt rom så nu väntar vi förhoppningsvis på tillökning.

Om du vill veta mer om oss och våra projekt så får du gärna följa oss på något eller flera av våra sociala medier där vi regelbundet lägger ut information. Du kan följa oss på
• LinkedIn (Questate AB)
• Hemsidan (qsab.se)
• Instagram (qs_questate)

Tack till dig!
Så här inför ledigheten vill jag passa på att tacka dig, och alla våra andra kunder/leverantörer/samarbetspartners, för de intressanta och ibland utmanande uppdrag vi har fått förtroendet att genomföra. Det finns ständigt nya utmaningar att möta, nya möjligheter att upptäcka och nya lösningar att skapa. Tack alla för era fina insatser i våra gemensamma projekt och se nu till att använda sommaren till återhämtning och ta vara på stunderna som ger ny energi.

Varma sommarhälsningar önskar vännerna på Questate:
Pia Holmin, Magnus Sjöalt, Roberto Agosti, Sofia Lokander, Daniel Johansson, Magnus Berndtsson, Mårten Olofsgård, Rami El Hamad, Pia Hulten, Kristin Tubbero, Henrik Kahl, Johan Linnér, Thomas Lundgren, Victor Wessberg, Philip Bloom, Ulf Kressander och Thomas Vesterlund.