Äntligen har vi fått en ny logga!

Vi har under en längre tid funderat på att låta vårt bolagsnamn ”Questate” vara kvar men att vi mot kunder och internt namnger oss som QS.

I och med det nya namnet så passade vi på att byta ut vår logga till en modernare och inte riktigt lika ”hård”. Vi tog hjälp av ”We Are More” som gjorde ett grundligt arbete med att ta reda på vilka vi är, vad vi står för och hur vi vill framstå. Därefter fick de nästintill fria händer att ta fram en ny logga till oss, vilket de lyckades riktigt bra med.

Den tidigare ramen runt företagsnamnet finns kvar men nu i form av trekanter i varje hörn. Dessa trekanter representerar var och en våra tre affärsområden: Projektledning, Ledningssystem och Byggutredning. Om man tittar riktigt noga så kan man även se att ”Q’et” liknar ett förstoringsglas, vilket är en av vårt arbetssätt när vi zoomar in problem och frågeställningar och löser dem därefter åt våra kunder.

Under förra veckans sommarfest så firade vi såklart den nya loggan med tårta och bubbel. Men vi han såklart även med skönt altanhäng, middag, salta bad och lek.

Varför just QS? Jo, det är en förkortning av Questate som i sin tur är en lekfull sammansättning av Question (?) och Statement (!). Questate är inte helt lätt att uttala eller stava till, där QS kommer underlätta för oss alla i vår framtida kommunikation.

#Sommarfest #QS #logga #wearemore

______________________________________________