Questate är i en tillväxtfas och vi har nyligen rekryterat Cecilia Lundsgård som junior projektledare/byggledare. 

Beskrivning av rollen:
Branschen är i stort behov av att fylla på med yngre projektledare/byggledare och det vill vi på Questate gärna vara behjälpliga med.

Citat från Cecilia:
– ”Det känns väldigt roligt att få börja på Questate som har spännande och intressanta projekt, och med erfarna kollegor som har stor kunskap inom branschen. Jag är en person som tycker om att utvecklas och se mig aldrig som fullärd, att få möjligheten att börja sin nya karriär med dessa kollegor och detta företag som stöd känns helt rätt.”

Beskrivning av studier/praktikplats:
Cecilia har precis avslutat sina studier till att bli Entreprenadingenjör, med byggprocessen som huvudämne. Under hennes två praktikperioder var hon hos Hansson & Söner där hon under sin första praktikperiod, på Kalkylavdelningen, fick göra budget, kalkyler, skicka offertförfrågningar till leverantörer samt projektera ett projekt. Under den andra praktikperioden, då hon var arbetsledare ute på ett projekt, hade hon hand om planeringen, hjälpa personal och UE vid frågeställningar samt ta emot leveranser.

Citat från VD:
– Cecilia har nu arbetat ett par veckor på Questate och är, som vi trodde, en väldigt drivande och kunskapstörstande konsult. Det är kul att ha med henne i gänget, säger Kristin Tubbero, VD på Questate AB.

Kontaktuppgifter:
Cecilia Lundsgård
0733 – 12 03 63
cecilia.lundsgard@qsab.se

#Questate #Byggledare #Projektledare