Har du ett genuint intresse för service och support samt tycker det är spännande med teknik? Då kanske du kan bli en av oss! Questate växer och behöver anställa två stjärnor till! Vad sägs, vill du vara med på vår resa och bli en del av vårt team?

Vem är du

Vi söker dig som har minst 2 års arbetslivserfarenhet som systemtekniker och som har viljan att utvecklas, är engagerad och har en stor nyfikenhet på framtiden. Som person är du social och serviceinriktad, du har lätt för att kommunicera och ser gemenskapen och samarbetet med kollegor och kunder som en självklarhet. Vidare är du stresstålig och analytisk med en stor förmåga att kunna prioritera i ditt arbete.

Vi vill att du som söker ska ha:

  • minst två års erfarenhet av arbete med IP-baserade nätverk.
  • minst två års erfarenhet av arbeten med brandväggar, switchar, routrar och VLAN.
  • minst två års erfarenhet av arbete med administration, konfiguration, felsökning, installation, uppgradering av IT-system.
  • B-körkort.
  • god förmåga för att kunna tillgodogöra sig information och utbildning på engelska.
  • strukturerad och noggrann ådra.
  • om möjligt erfarenhet av att arbeta med videosystem.

Om rollen

Som systemtekniker kommer du att arbeta med drift och support av vår kunds mjukvaruplattformar samt underhåll av servrar, nätverk och applikationer i företagets interna IT-miljö.

Hos oss kan du komma att vara delaktig i flera olika projekt, både hos offentliga som privata aktörer. Vi arbetar vanligtvis med hela processen, från planering och genomförande till avslut. Oftast är den ena dagen inte är den andra lik, där beslutskraft behövs och där kommunikationen med andra är en viktig del av arbetet. Du kommer att utföra dina arbetsuppgifter antingen självständigt ute hos kund eller inne på kontoret.

Beroende på uppdrag så kan du komma att ha ekonomiskt ansvar för projekten och skall kontinuerligt följa upp projektet mot satta mål gällande tid, kostnad och innehåll.

Då våra kunder kan vara placerade på annan ort så kan kortare resor förekomma i tjänsten.

Start: Omgående, Placering: Göteborg

Om verksamheten

Questate är ett växande konsultbolag som erbjuder konsulttjänster inom Projektledning, byggledning, ledningssystem, entreprenadjuridik samt vårt senaste segment – Systemtekniker.

Kontoret ligger i företagsparken ”Sankt Jörgen Park” på centrala Hisingen i Göteborg, precis i anslutning till härliga motionsspår, sport- och spaanläggning, golfklubb, restauranger etc… Är du aktiv och gillar att röra på dig, då skall du utnyttja det maxade Friskvårdsbidraget vi ger till alla våra konsulter. Det kan du använda på den närliggande träningsanläggningen där vi erbjuder rabatterat pris, eller kanske för att betala massören som kommer till oss var 6:e vecka.

Ibland räcker inte ovan aktiviteter för att känna sig frisk och därför erbjuder vi privat sjukvårdsförsäkring till alla konsulter. Självklart betalar vi även in pension, föräldralön etc.

Kommer du med bil till oss parkerar du gratis precis utanför dörren. 17-bussen tar dig hela vägen från/in till stan och stannar bara 100 meter från kontoret.

Vi arbetar mot att få en härlig mix av kön, etnicitet och erfarenhet.

Ansökan

Skicka ditt CV och personliga brev till oss där du talar om varför just du passar så bra in i vår verksamhet. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Ansök till: jobb@qsab.se.

Vid ansökan var god ange referens: Systemtekniker

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD Kristin Tubbero på kristin.tubbero@qsab.se eller 0700-377 446.

Välkommen med din ansökan!