Välkommen Mårten Olofsgård

Questate är i en tillväxtfas och vi har nyligen rekryterat Mårten Olofsgård som projektledare/byggledare inom belysning. 

Beskrivning av rollen:
Med ytterligare 1 projektledare/byggledare inom belysning stärker vi upp vår Belysningsgrupp och säkerställer därmed ett jämnare arbetsflöde vid toppar och dalar, mer erfarenhetsutbyte inom gruppen och fler som kan hjälpa till att lära upp juniora medarbetare.

Citat från Mårten:
– ”Det känns väldigt roligt att äntligen få börja på Questate. Vi har varit i kontakt en längre tid och nu passade det både mig och dem att signera ett anställningsavtal. Questate har pågående projekt som är spännande och intressanta, men vi båda är lika förväntansfulla inför kommande projekt”.

Beskrivning av tidigare arbetsplats/erfarenhet:
Mårten kommer närmast från Mölnlycke Energi där han har arbetat som ansvarig projektledare för gatubelysningen i Härryda Kommun. Innan dess har han bland annat varit projektledare för belysning på Trafiksystem och Svevia. Totalt har Mårten gedigen kunskap och ca 25 års arbetslivserfarenhet inom el och belysning.

Citat från VD:
– QS och Mårten har haft kontakt under en längre tid och äntligen stämde allt för oss båda för att kunna genomföra rekryteringen. Mårten´s namn fick vi på rekommendation och vi alla kände direkt att han kommer att passa bra in hos oss. Härligt också att vi får stärka upp vår belysningsgrupp med ytterligare en medarbetare, säger Kristin Tubbero, VD på Questate AB.

Kontaktuppgifter:
Mårten Olofsgård
0705 – 63 62 50
marten.olofsgard@qsab.se

#Questate #Byggledare #Projektledare #belysning

Av |2023-02-22T14:39:45+01:00februari 22nd, 2023|Nyheter|0 kommentarer
Till toppen