Vi stärker upp vårt Betong-team med ytterligare en konsult!

Beskrivning av rollen:
Just nu finns det massor med spännande och lärorika projekt inom Infrastruktur, och nya kommer att tillkomma, där vårt team med Betongkonsulter kan bistå med sin kunskap. Teamet får nu förstärkning utav Daniel Johansson som har flertalet år av erfarenhet inom betong och gjutning.

Citat från Daniel:
– ”Det ska bli både spännande och roligt att börja på QS. Jag tycker om att det är en ”mindre” firma då det blir mer personligt, man är inte bara en i mängden.”

Beskrivning av nuvarande uppdrag samt tidigare arbetsplats/erfarenhet:
Daniel är just nu delaktig i projektet ”E01-Olskroken planskildhet” som är en del av västlänken, där han har rollen som Byggledare betong. Projektet förväntas vara klart under slutet av 2023. Tidigare har han varit med på två utav etapperna av Älvsborgsbron, även där som Byggledare betong, med fokus på renovering av bland annat fogar, tätskikt och räcken.

Citat från VD:
– ”Många av mina konsulter på QS har tidigare arbetat med Daniel då de tillsammans varit Byggledare, åt Trafikverket, på arbetet som skett på Älvsborgsbron de senaste somrarna. Redan för ett par år sedan fick jag tips om att Daniel var en härlig medarbetare som kollegorna gärna såg som en potential QS´are, men han var svårflörtad. Därför är det med glädje jag nu hälsar Daniel varmt välkommen till QS och betongteamet”, säger Kristin Tubbero, VD på Questate AB.

Kontaktuppgifter:
Daniel Johansson
0730 – 49 88 07
daniel.johansson@qsab.se

#Questate #projektledare #byggledare #betongkonsult